Drönarguiden

Köpa drönare med kamera - Bäst i test!

Test av LaTrax Alias Quad (Snabb drönare utan kamera)

Publicerad 2019-01-16 07:40:00 i Allmänt,

Vi testar ännu en drönare i mellanklassen det vill säga runt 1000 kr men eftersom drönaren saknar kamera så är den anpassad att ge en fantastisk flygupplevelse.
LaTrax Alias Quad Test
LaTrax Alias Quad är från det kända märket Traxxas som har tillverkat RC-bilar av hög kvalitet sedan 1974.
 
Snabb och tålig
LaTrax Alias Quad är den ultimata racing drönaren vilket innebär att den är snabbare än andra drönare i den här prisklassen och den är dessutom byggd för att vara väldigt tåligt vilket kan behövas när man kör snabbt. Det är inga problem om man råkar köra in in vägg eller träd, LaTrax Alias Quad är designad att tåla det,
 
3 flyglägen
Drönaren har dessutom 3 olika flyglägen som man kan välja mellan. Dessa lägen är EASY som är bra om man är nybörjare, SNABBT som man kan välja när man har börjat vänja sig vid kontrollen och EXPERT läget som går riktigt snabbt.
 
Flips och Rollar och Twister
Det finns en funktion som låter dig göre flips och rolls bara genom att trycka på en knapp och styra spaken åt det håll du vill att det ska ske. Du kan öven få drönaren att snurra som en twister genom att trycka på en knapp. Detta ser riktigt avancerad och häftig ut men är mycket enkel att göra med LaTrax Alias Quad.
 
Här är en video som visar alla manövrar
Kraftig motor i förhållande till vikten
Eftersom LaTrax Alias Quad har så pass kraftig motor i förhållande till sin vikt är den väldigt reaktionssnabb och kan byta riktning på ett ögonblick. Maxfarten är också otroligt hög för att vara en så billig drönare.
 
Flygtid
Batteriet räcker till 15 min flygning vilket är riktigt bra för en drönare runt 1000 kr. Vill man köra längre så kan man köpa extra batterier så att man slipper åka hem och ladda drönaren på en gång.
 
Omdöme
Detta är ett mycket enkelt val. Är man ute efter en häftig flygupplevelse och inte är intresserad av att filma eller ta bilder så är LaTrax Alias Quad den självklara drönaren. Den har allt man kan önska sig om man vill köra racing. Den är snabb, lättstyrd, har häftiga manövrar som är enkla att utföra och den är dessutom konstruerad att vara tålig så att den inte går sönder.
 
Se pris
 
Se alla drönare
 
LaTrax Alias Quad video review
Test av LaTrax Alias Quad - Recension och testflygning
Detaljerad recension av LaTrax Alias Quad med testflygning inomhus
 
Specifikationer
  • 235mm Diagonalt från motor till motor
  • 375mm Totalt inkl. rotorblad
  • Höjd 43mm
  • Vikt 100 Gram
  • Flygtid ca 15 minuter/laddning
  • Laddtid ca 40 minuter
 
 
Bästa butikerna att köpa drönare:
 
clasohlson.com
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela