Drönarguiden

Köpa drönare med kamera - Bäst i test!

Att ta hand om sin hälsa

Publicerad 2015-11-11 15:38:00 i Allmänt,

Det är viktigt att ta hand om sin hälsa och hålla sig i form. Det har många positiva effekter på ditt liv, det ger dig mer energi och du får mer saker gjorda, det hjälper mot depressioner, du kommer känna dig nöjd med dig själv och du blir mer attraktiv.

För att bli starkare och lägga på sig mer muskler snabbt så gäller det att öka vikterna när du tränar med vikter eller maskiner. Du kommer bara öka din muskelmassa om du tvingar musklerna att lyfta tyngre och mer. Musklerna anpassar sig till de nya kraven som ställs. Om du utför samma rutin varje träning så kommer du inte att bli strakare, du måste hela tiden öka belastningen.

Ofta är motivationen att träna ganska låg, det känns jobbigt och tungt att ta sig till gymmet. Ett tips är att träna med någon annan, det blir roligare och det blir lättare att komma iväg till gymmet.

 
Träna gärna direkt på morgonen, jag brukar börja dagen med ett träningspass. Den bästa träningen på morgonen är konditionsträning som till exempel löpning. Om man tränar direkt på morgonen så bränner man som mest fett. Jag känner att det är ett utmärkt sätt att börja dagen. Man kommer känna sig duktig och inspirerad för resten av dagen om man börjar dagen med ett träningspass.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela