Drönarguiden

Köpa drönare med kamera - Bäst i test!

PNR Nordic har marknadens bästa dysystem

Publicerad 2015-11-17 15:09:00 i Allmänt,

Ska köpa pool till sommaren har jag bestämt mig för, det är något som jag har tänkt på länge men det är ju inte helt billigt att köpa en pool. Har kollat runt lite efter en bra filter tank med dyssystem. Har hört att Pnr Nordic har marknadens bästa dyssystem, det var en kompis som tipsa om det, han har verkligen bra koll så han ska man lyssna på. Jag har varit hemma hos honom ett antal gånger och han har verkligen ett fint hem. Han har både pool och bastu hemma hos sig. Han jobbar ju med industriella applikationer och dyssystem så han om någon borde veta vad han talar om.

Ska inte köpa en allt för stor pool, bara så att man kan doppa sig när det blir som varmast på sommaren. Ibland kan det ju bli lite för varmt och då kan det vara skönt att lägga sig i vattnet och svalka av sig lite.

Att ta hand om sin hälsa

Publicerad 2015-11-11 15:38:00 i Allmänt,

Det är viktigt att ta hand om sin hälsa och hålla sig i form. Det har många positiva effekter på ditt liv, det ger dig mer energi och du får mer saker gjorda, det hjälper mot depressioner, du kommer känna dig nöjd med dig själv och du blir mer attraktiv.

För att bli starkare och lägga på sig mer muskler snabbt så gäller det att öka vikterna när du tränar med vikter eller maskiner. Du kommer bara öka din muskelmassa om du tvingar musklerna att lyfta tyngre och mer. Musklerna anpassar sig till de nya kraven som ställs. Om du utför samma rutin varje träning så kommer du inte att bli strakare, du måste hela tiden öka belastningen.

Ofta är motivationen att träna ganska låg, det känns jobbigt och tungt att ta sig till gymmet. Ett tips är att träna med någon annan, det blir roligare och det blir lättare att komma iväg till gymmet.

 
Träna gärna direkt på morgonen, jag brukar börja dagen med ett träningspass. Den bästa träningen på morgonen är konditionsträning som till exempel löpning. Om man tränar direkt på morgonen så bränner man som mest fett. Jag känner att det är ett utmärkt sätt att börja dagen. Man kommer känna sig duktig och inspirerad för resten av dagen om man börjar dagen med ett träningspass.
 

Matlagningstips

Publicerad 2015-11-05 20:42:00 i Allmänt,

Tänkte ge lite matlagningstips till alla som vill pröva sin lycka i köket. Det är viktigt att man lär sig att laga mat och att man äter hälsosam mat så att man inte bara köper hem snabbmat hela tiden för det är inte särskilt nyttigt. Men att lära sig att laga hälsosam och nyttig mat som också är god tar lite tid och det krävs lite ansträngning.

Många ser matlagning som något som måste göras, ungefär som att diska eller städa. Det är inte så svårt att förstå varför dessa personer väljer att köpa snabbmat istället. Men matlagning klan vara något väldigt trevligt, något som känns bra och främjar hälsan. En bra kock lär sig hela tiden och här kommer några tips för dig som vill bli bättre på att laga mat.

Om man lagar pasta och är trött på den gamla vanliga smaken så kan man tillsätta lite citron. Det kan ge pastan lite extra smak samtidigt som citron ger antioxidanter. Kryddor och andra nyttiga tillsatser kan öka kvaliteten på maten.

När pastan är klar så kan du hälla lite parmesanost på, det ger såsen något att fästa sig vid.

När man använder vin i maten så är det frestande att använda billigt vin eller matlagningsvin men det ska man inte göra, om du inte kan tänka dig att dricka vinet så ska du inte använda det till matlagning heller.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela